• Noah Burgerbistro
Loaded
Vestiging
Sneek

Noah Burgerbistro Sneek

Van financiële zaken naar het creëren van heerlijke burgers; wist je dat Noah Burgerbistro in Sneek gevestigd is in een voormalig bankgebouw? Aan de buitenkant zou je dat tegenwoordig niet meer zeggen. Maar zodra je naar het toilet gaat, stap je eigenlijk een oude kluis binnen. Is dat niet karakteristiek? Zeker wel! En dat is precies waarom Noah Burgerbistro hier is gevestigd.

Zodra je onze deuren opent, vallen de fleurige kleuren, planten en houtelementen direct op. Noah Sneek is helemaal in de trendy sfeer! Aan tafel heb je uitzicht op een gezellig plein, waar vooral in de zomer en tijdens de Sneekweek veel reuring is.

Op de bovenste verdieping vind je een stuk muurkunst, met de kenmerkende graffiti-vrouw die over Noah Burgerbistro ‘toezicht’ houdt. Wil je een visuele indruk van Noah Burgerbistro Sneek?

Meer dan burgers

Hoewel Noah bekend staat om de Spicy Mexican, de Cheesy Wonder, classic Noah’s Burger en alle andere burgers, is het restaurant meer dan burgers. Vanaf 12:00 uur staat ons team klaar om je te verwennen met lunches, diners, borrels en een scala aan drankjes, waaronder cocktails, ambachtelijke bieren, koffies en nog veel meer.

Zin om jezelf te verwennen met lekker eten? Wij zijn elke dag geopend en te vinden in Sneek op de Marktstraat 28.

Bekijk de video