• Noah Burgerbistro
Loaded
Vestiging
Heerenveen

Noah Burgerbistro Heerenveen

Tijd om te genieten van een hoogwaardige burger? Met uitzicht op een waterpartij in het centrum van Heerenveen vind je de tweede vestiging van Noah Burgerbistro. Hier zijn wederom smaakvolle burgers, heerlijke borrelhapjes en verfrissende drankjes te halen.

Bij Noah Heerenveen betreed je een iets andere ruimte dan in Sneek. Met zijn rustieke, gezellige uitstraling, warme bruine tinten en roze, bloemige accessoires biedt het een andere beleving. Bovendien kun je hier aan de bar eten, waardoor je toegankelijk nieuwe mensen ontmoet of gewoon een drankje kunt doen!

Het restaurant behoudt de trendy sfeer die we kennen van Noah, maar door deze verschillen is het leuk om beide vestigingen eens te bezoeken en te genieten van de diverse atmosferen.

Volop dineren

Bij Noah Heerenveen ben je van harte welkom om plaats te nemen aan een fijne tafel of onze bar. Het is tijd om volop te dineren! Na een heerlijke burger achter de kiezen te hebben, kun je de avond uiteraard nog verlengen met een borrel. Of wellicht ga je helemaal niet voor een diner, maar vul je de tafel liever met onze borrelplanken!

We staan woensdag tot en met zondag vanaf 17:00 voor je klaar in Heerenveen, Achter de Kerk 12. Come for the burgers, stay for the fun!